Hangfoglalás · Hang- és Hangszertechnikai Online Magazin

ROXIGET - Rockzenei fesztivál és tehetségkutató verseny  

2011. augusztus 15. 09:27

Szigetszentmiklós, Kéktó Szabadidő Park 2011. szeptember 03. 

A ROXIGET Rockzenei Fesztivál és Tehetségkutató verseny idén már hetedszerre várja a Közép-magyarországi régióból a lelkes, rockzenét szerető és művelő zenekarok jelentkezését. A zenei megmérettetésre jelentkezők nevezésüket augusztus 9-ig tehetik meg a Városi Könyvtár és Közösségi Házhoz eljuttatott demo anyagukkal. A verseny győztes zenekara
100.000 Ft értékű Hangáruház utalványt illetve a Rockszervíz Records kiadásában egy Maxi CD nyerhet valamint további díjként fellépési lehetőséget is kap a fesztivál fő zenekarának, a BIKINI egy fővárosi vagy vidéki nagyvárosban szervezett fellépése előtt az év folyamán.. Szponzori felajánlásokból különdíjakat is kiosztunk a kiemelkedő egyéni tehetségeknek ( Audmax Kft, Hangszersziget, Medgyesi Hangszer, Pálmai & Pálmai Dobakadémia, PróbaZóna ) vagyis a legjobb énekes, gitáros, dobos stb . A dobogós zenekarok közül további egy zenekar fellépési lehetőséget nyer a Pál Utcai Fiúk zenekar egy fővárosi vagy vidéki nagyvárosban szervezett koncertje előtt


Idén a beérkezett demok meghallgatása során a szakmai zsúri az 5 legjobbnak ítélt zenekart engedi a döntőbe, melyet szeptember 3-án tartunk a már bevált helyszínen a Kéktói Szabadidő Parkban. A döntőbe egyenes ágon jut még a XVIII. Gitármánia és Zenei Továbbképző tábor győztes formációja is. Jelentkezési feltételek: a jelentkezési lap, a nevezési díj – 10 000 Ft – és egy amatőr demo felvétel – mely minimum három saját szerzeményű számot tartalmaz – határidőre való benyújtásával a szigetszentmiklósi Közösségi Házba, illetve a borítékban mellékelve a megjelölt bankszámlára történt befizetés igazolását.
A nevezési díj fejében minden zenekar, aki megjelenik a döntőn átveheti az Audmax Kft által felajánlott 20.000 Ft értékű Hangáruház utalványt. Minden nevezett már nyert!


A szeptember 3-i fesztivál programjában a döntőbe jutott amatőr zenekarok versengése után Csepel-szigeti rock-zenekarok csapnak a húrok közé : a :NEX ( tavalyi győztes) ,Manökken Proletarz, Divina Machina, Testi Egyenleg Ska Kollektíva valamint településünk lengyel testvérvárosából Busko Zdrójból érkezik a a YUTRO együttes és fő zenekarként a BIKINI együttes zárja a sort .
A fesztivál fővédnöke: Szabó József – Szigetszentmiklós város polgármestere.

Website: www.roxiget.hu
Kapcsolat:
Szegedi Zsuzsa - Városi Könyvtár és Közösségi Ház 06 20 511 0982
Médiatámogatóink: Duna Média, Lakihegy Rádió, Hangfoglalás.hu

 

Kapcsolat     Impresszum     Médiaajálat    

Hangfoglalás Online Hang- és Hangszertechnikai Magazin
Instrument Reklám © 2018