Hangfoglalás · Hang- és Hangszertechnikai Online Magazin

Megújult a RitmusDepo 

2012. április 4. 09:51

A RitmusDepo és a Hangzóna összeolvad. A két, dobosoknak és ütősöknek szóló oldal mostantól a megújult RitmusDepo-n érhető el. A Depo főszerkesztője ezentúl a Hangzóna alapítója, Mucsi Gergő. 

A RitmusDepo tíz éve jött lére, mára a magyar dobos és ütős közösség elsőszámú fóruma lett, napi 1300 egyedi látogatóval és napi 18.000 oldal letöltéssel, folyamatosan frissülő fórummal és apróhirdetési rovattal.

A megújulással elindult a RitmusDepo Tanulj! rovata, ahol oktató jellegű cikket, videókat, hanganyagokat tesz közé az oldal.

A szintén új Hangzóna menüpontban adatbázis jelleggel megtalálhatóak lesznek a magyar ütőegyüttesek, hazai gyártók, iskolák, stúdiók. Ezenkívül aktuális állásinformációk, kurzus- és versenykiírások is olvashatóak.

A megújulásról Kardos Zsuzsa a RitmusDepo alapítója azt írta az oldalon, hogy „elsődleges célunk a RitmusDepo létrehozásával az volt – ami mind a mai napig nem is változott - hogy online felületet biztosítsunk a dobosoknak és ütősöknek. Most, 7 év után is ezért újítottuk meg oldalunkat. A RitmusDepo az maradt, ami volt: A dobos, ütős közösség számára lelkesedésből készített portál.”

Mucsi Gergő az oldal új főszerkesztője úgy fogalmazott, hogy „legfontosabb célom továbbra is az, hogy a RitmusDepo az ütőhangszeres szakmának megbízható, stabil tartalmi hivatkozási alap lehessen. Úgy gondolom, ütőhangszeresként még jobban tudom majd a munkámat végezni, hiszen magam is nap, mint nap ebben az „ütős világban” élek.”
Érdekli, hogy jutott el idáig az oldal. Olvassa el! 

Kapcsolat     Impresszum     Médiaajálat    

Hangfoglalás Online Hang- és Hangszertechnikai Magazin
Instrument Reklám © 2018